Täydennä tapahtumasi ammattitaitoisella ja ystävällisellä pitopalvelullamme ja varmista vieraillesi täydellinen suklaaputouselämys.

Järjestämme pitopalvelun niin häihin, syntymäpäiviin kuin yritystapahtumiinkin, virallisiin ja epävirallisiin tilaisuuksiin sekä moniin muihin! Suklaaputoukset sopivat mihin tilaisuuteen tahansa, milloin tahansa.

Valitse tapahtumaasi sopiva paketti ja ota yhteyttä. Sinä päätät missä ja milloin, me valmistamme putoukset käytettäväksi, huolehdimme käytännön järjestelyistä sekä lopuksi putouksen puhdistuksesta.

 

Vaihtoehto 1

Toimitamme suklaaputouksen/ -putoukset, valmistelemme ne käyttövalmiiksi ja noudamme tilaisuuden lopuksi. Tässä paketissa voitte valita yhden tai useamman putouksistamme ja siinä virtaavan suklaan (korkealaatuinen belgialainen maito-, valko-, tai tummasuklaa)

Hinta on kiinteä ja määräytyy suklaalähteiden lukumäärän mukaan, jolloin vieraiden lukumäärää ei tarvitse erikseen arvioida. 

Suklaaputouksen korkeus on 72cm ja se sisältää 7kg sulaa suklaata.

Vaihtoehto 2 (Täysi pitopalvelu)

Huolehdimme kaikesta puolestasi! Pakettiin sisältyy yksi tai useampi suklaaputous, valitsemanne korkealaatuinen belgialainen suklaa (maito-, valko- tai tummasuklaa), valitsemanne 6 dipattavaa (mansikka, kiivi, ananas, browniepalat, vaahtokarkit, tuulihatut), lautasliinat, lautaset, vartaat, keraamiset tarjoiluastiat dipattaville sekä tarjoilupöydän liina sopimuksen mukaan.

Suklaaputous on 72cm korkea ja se sisältää 7kg sulaa suklaata. 

 

Tämän palvelun hinta määräytyy arvioidun vierasmäärän mukaisesti:

 

- 10 vierasta:

Yksi suklaaputous ja dipattavat kymmenelle vieraalle

- 20 vierasta:

Yksi suklaaputous ja dipattavat kahdellekymmenelle vieraalle

- 40 vierasta:

Kaksi suklaaputousta ja dipattavat neljällekymmenelle vieraalle 

 

Suklaaputous on ilonanne neljän tunnin ajan (lisäaika sopimuksen mukaan). Ammattilainen toimittaa putouksenne 60-90min ennen tilaisuuden alkua ja pitää huolen siitä että elämyksestä tulee täydellinen. Suklaaputousten puhdistuksen sekä tarjoilupöydän loppusiivouksen voitte jättää meidän huoleksemme.

 

Lisätietoja palvelustamme puhelimitse: +358413622631 sekä sähköpostilla info@cacao.fi